Thursday, 30 May 2013

WOMAN VS FOOD

ASSALAMUALAIKUM...HA...SPRTI TAJUK DIATAS...MESTI KORG PERNH TONTON MAN VS FOOD KN..HA!!!KALI NIE AKU NK CITER PNGLMN AKU...SPRTI YG SEDIA MKLUM AKU DALH PGGMR MKNN...CKP JER MKNN PE SMUA YG SEDP JER AKU MKN...AKU SAPU..CITER NYER BMULA GINI....DISUATU PETANG YG DAMAI..AKU NGN MMBR KLUAR LA G JUSCO..PLAN ASLNYER NK TAPAU MKNN KT PIZZA JER N BELI BRG MKNN UTK WAT STOCK...XPI PLAN YG DRNCG X SPRTI YG DIHARAPKAN....LPS PUAS SHOPPING BRG...AKU NGN MMBR PEGILA Singgah kt secrect recipe...asalnya cuma nk order kek jer...xpi hurm....dgn spagetti ye..ngn saladnyer..dgn fish n chip..mkn n mkn dn akhirnya perut cm org pregnant..huhu...lps tu kteorg mula wndow shopping blk...dn sprti yg dketahui perut meragam mintak mknn dan akhirnya tapau jua mknn di pizza sblm brangkat pulang..hurmmm..mmg btmbhla berat aku....xpi ade aku kisah...huhu....aku xtaw nk citer pe lg........jmpe jela di next entry..wasalm p/s: aku nk mkn mknn bercheese lg

Monday, 27 May 2013

SAYANG

salam...entry aku kali ini lebih bersifat emotional dan peribadi...pernah korg syg seseorg tu smpai korg xsggp utk lepaskan org tersebut...ye ..org yg aku mksdkn adlh shbt aku sndiri...kwn aku ini aku bg nama cik yunk aka CK...aku bru bkenaln dgn CK bru 4 buln gitu..xpi bg aku kiteorg dh mcm lame kenal...kteorg bkongsi minat, citarasa, mknn,hobi, dan tmsklah tntg family..sggh bg aku CK seorg shbt yg baik...sikap kiteorg yg agak gila2 buat org slah tafsir psl kiteorg..bykla yg aku dgr dan ptnyaan tntg stasus kiteorg yg dianggp songsang...wei..tlg la kiteorg msih taw soal hukum hakam agama la..xkn la kiteorg ade prssan mcm tu..aku ckup xfhm dgn org ug suka suki hati die jer beri tggpn mcm tu kt kiteorg....mmg aku syg CK xpi xlbh dari seorg shbt..hbgn kiteorg xsmpai mcm tu...tolong jangan buat andaian sndiri....lg satu kiteorg nie msh ade prsaan dan naluri kprmpuanan....bercakp soal syg,,,,aku rindu shbt2 aku dri skolh mngh smpai skrg nie.....almaklumlah tgh cuti skrg...dan aku mghabiskan cuti aku di hostel..hajat di haty nk blk xpi mmndgkan assingmnt..test yg blonggok2 tu akhirya aku amik kptusan utk stay je kt hostel..okla nnt aku update entry lain...chow dl p/s:moodrasecamnkterbangbalikrumahjer

Wednesday, 8 May 2013

AKU DAN IMPIAN KECIL

SALAM,,,,,hurmm agak lame aku xupdateblog.bkn ape..aku byk keje sejak 2 mnjak nie...dgn assingment yg byk giler..testnyer..argh...aku mkin giler dgn gelaran seorang mahasiswa....well dpt jgk aku mncuri masa mgupdatekn blog aku yg comei nie...huhu...aku nk citer pe ye....oh yaa..memendangkn waktu aku mnulis entry ini adalah dwktu aku sedg myaipkan assingmnt ekonomi aku...penat perah otak..penat main game..akhirnya..keje aku tdk bjln jgk...huargh!!!!!!!rse nk ngis..xpi xpe..akn ku cube utk myiapkannyer....cuti2...aku ingn bcuti..alangkah indahnye jikalau setiap ari adalah cuti...aku perlukan cuti....ALAMAK..aku lari topik yg sebenarnye...apa pandangn korg bile tgk gmbr nie Ini impian utama aku...impian yg sejk aku mncapai u mur 18 thun..xpi aku rase utk aku mngapai impian aku tak sukar sebenarnye..aku masih bperang dengan diri aku sendiri...HURM..MASA..adakah masa mmpu ubah aku...support tu yg pntg..mampukah aku dpt sokongn yg pdu dri insan di sekeliling aku aku...YA ALLAH,permudahkanlah segala urusan ku..AMIN..