Friday, 15 June 2012

rindu........

ASSALAMUALAIKUM!!!!!!!!!!!.......dah lame aku xmenulis..hurmmm..xde citer nk tulis...tapi tgh dok saje2 nie..aku lyn la lgu najwa latif nie ''I LOVE YOU''..dan xtaw knapa aku tetibe ingat kt dia....name dia yg dapt aku nyatakan hanyalah ''ENCIK MYSTERIOUS'' @ringkasnyer EM....EM nie asal nyer some mmber yg tetibe berubah mnjdi org yg aku syg..ye org yg aku sgt syg....aku tak tahu apa jdi ngn hbgn kteorg....die caring ngn aku xpi die dingin ngn aku...aku btul2 xphm mamat nie...mgkin sebab tu aku makin syg kt dier...dah hampir nk setahun pun xpi aku still xleh nk lupakan die...telinga aku dah lali dgn ungkapan ''WEI,LUPAKAN JER DIE,CARI ORG LAIN'' aku paham ape yg korg ckp xpi ati aku sape pun xkn paham...bak lirik lagu nie yang im sorry coz  i love you....to EM im sorry coz i love you...kdg2 aku nangis sebab tlalu rindukan die..aku tenggelam dalm prsaan syg kpd manusia bkaum adam...sampai aku tersedar ''SAYANGKAN SESEORANG ITU JANGAN MELEBIHI SAYANG KITA PADA ALLAH S.W.T''aku benar2 alpa...dan sekarang wlaupun begitu aku trus mnanti die..wlaupun aku msih xpsti kmungkinan  itu...semoga EM sentiasa sihat dan di dalam rahmat-NYA.........