Saturday, 12 January 2013

life at 180 degree

assalamualaikum.....hye and ya...seperti yg ttulis pd tajuk diatas....ya hidup aku kini berubah hampir 180 darjah..nk taw knape??? Setelah usaha dan doa yg tak pernah putus2..akhirnya aku dpt tunaikn impian aku utk sambung blaja...Tuhan tu maha adil...dia berikn aku nikmat dan kebahgian lmbt sedikit bbanding kwn2 aku...ok sape xsedih bile lihat bestfriend kite dpt smbg blaaj sedangkn kite tidak...masa tu aku rasa down sgt...org kiri kanan asyik tnye soalan yag sama smpaikan aku rsa cam nk nyorok dlm almari xnk kuar dah....kwn kol kate hidup dkt u ni best..ofcourse kite nk rase bende tu... dan akhirnya tanggal 6 haribulan 1 2013,aku mndftar sebagai pelajar di unikl....walaweh...impian menjd kenyatan...doa aku termakbul dan paling penting ini adalh last hope aku nk buktikan yg aku akan jd anak yg berjaya...so..aku g sini mndftar dgn kengkwn yg fius otaknya terbakar...aku,nadea,sue ngn nisa..kengkwn yg dtg dari TR[tanjung rambutan]...dengn dieorg la tmpt aku mluahkn prsaan dan menagis... xpi ape yg plg aku kesalkn kdtgn aku kt sini,ramai kwn aku yg xtahu..bkn xnk bgtaw xpi aku tlalu sibuk mguruskn hal2 bkaitan ngn unikl nie...bru shj selesai mggu orientasi..sumpah aku rindu mak ngn adik beradik aku n kwn aku...nk nangis..dgn mknn yg mahal..dan kucing ksygn sakit...aku btul2 nk blk..huahua...xpi memikirkn bkn aku tak pernah jauh dari dieorg..aku pernh duk asrama..xpi xpernah aku rasa sunyi dan rindu gila kt family aku... itu jela kowt yg aku nk tulis..hehe..nnt aku akn uploadkn gmbr2 kt sini....entah bile plak..tggu jela... p/s:buat awatif jgn merajuk sbb aku xgitaw ko psl bnda nie..sumpah aku rindu kt ko...sorry sbb sllunya birthday ko akn aku ucap kali nie aku terlupa sgt..sowie taw..adiah ko claim nnt...buat tam,aku tingin nk tgk akad nikah hang..xpi aku sibuk...klu ade cuti aku g sanding hang.... so...gudnite wlaupun msh awl...bye..tggu next update..... LOTS OF LOVE, SHAFIQAH HUSNA

No comments:

Post a Comment